Argentinska piletina – Ivana Pešić
Argentinska piletina – ukusno i dekorativno!
Argentinska piletina – Ivana Pešić
- 400 g pileceg mesa
- 2 kasike ulja
- 2 cena belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 1 paprika
- 2 paradajza
- 200 g kukuruza
- 1/4 kasicice majorana
- malo soli
- malo bibera
- Na zagrejanom ulju proprziti piletinu. Kad meso pobeli dodati iseckano povrce i dinstati oko pola sata.
- Zatim dodati kukuruz i zacine. Dobro promesati i posluziti toplo uz sezonsku salatu.
Ivana Pešić
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!