Home Popularno Vesti Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy

Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy

0
Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova

Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy, biće održan 24., 25. i 26. aprila 2015. godine ispred tržnog centra Delta City na Novom Beogradu, na površini od 2000 kvadratnih metara (kliknite na slike za uvećanje).

Izložbeni prostor biće pokriven sa luksuznim KT šatorima koji su opremljeni sa najmodernijom opremom potrebnom za izlaganje i čuvanje proizvoda.

Na festivalu će se predstaviti proizvođači i distributeri iz oblasti konditorske industrije iz zemlje i inostranstva, proizvođači sokova, opreme za poslastičarstvo i pekarstvo i predstavnici poslastičarske industrije.

Tokom festivala održaće se mnogobrojne manifestacije kao što su:

Takmičenje poslastičara, koje će ocenjivati svetska zvezda Martin Chiffers, predsednik Britanskog pastry tima, vlasnik jednog od najvećih brendova poslastičarstva i pravi mag na tom polju (www.martinchiffers.com)

  • Predavanje i prezentacija ginisovog rekordera (Guinness World Records) u pravljenju sladoleda Gianluca Fusto, Italija, kao i ostali gosti iznenadjenja.
  • “Master Chef” najelitnije udruženje kuvara biće zaduženo za Master časove za poslastičare.

Pored profesionalnog programa, koji podrazumeva takmičenja i predavanja, na festivalu će biti organizovan i bogat zabavni program:

  • Takmičenje poznatih ličnosti u kulinarskim sposobnostima
  • Predstavnici medija takmičiće se u pravljenju najukusnijih poslastica
  • Najmlađi posetioci uživaće u raznolikim kreativnim radionicama (pravljenje malih pizza, ukrašavanje medenjaka, pravljenje zdravih obroka. . . ).

Beogradski festival slatkiša I LOVE MY CANDY biće humanitarnog karaktera.

Voditelji festivala su Dejan Pantelić i Irena Karaklajić.

Pozivamo sve sladokusce da posete Beogradski festival slatkiša i uživaju u najukusnijim poslasticama, kreativnim radionicama i stručnim predavanjima.

Ukratko o organizatoru:

Organizator festivala je Lara Team Solution (LTS) na čelu sa Peđom Filipovićem, generalnim menadžerom LTS i direktorom magazina Gastromag. LTS već četiri godine izdaje prvi pravi stručni magazin o gastronomiji na našem tržištu, magazin Gastromag.

Gastromag je nastao iz želje Kulinarske federacije Srbije (KFS) kao elitnog strukovnog udruženja, da stvori što jaču sintezu sa stručnom javnosti u HoReCa sektoru Srbije.

Gastromag je u saradnji sa udruženjima iz Bosne i Hercegovine licencirao izdanja za to tržište.

LTS je organizator 1. i 2. juniorskog internacionalnog kulinarskog kupa „Gastro festival“, na kome su ugostili kontinentalne direktore WACS-a i velike stručnjake evropskog kulinarstva, medju kojima je bila i prva kuvarice amerike Kimberly Brock Brown. Pored sjajnog revijalnog i edukativnog programa, naši juniori imali su priliku da se takmiče u sjajnim uslovima, pred autoritetima koji sude širom sveta.

LTS projekti su: Magazin Gastromag, Open sky festivali, Internacionalni kulinarki kup.

Recepti & Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Exit mobile version