Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Energetske pločice

0 4

Da li ste nekad probali energetske pločice sa suvim kajsijama, kokosom i indijskim orahom?

Ove energetske pločice su pune divnih, zdravih sastojaka. Dok je većina industrijski pravljenih energetskih ili snack pločica puna veštačkih aroma, boja, veštačkih zaslađivača, na slikama možete videti home made (zanatlijski) pravljene pločice, bez ikakvih veštačkih dodataka i zaslađivača.

Energetske pločice
Energetske pločice

Energetske pločice sadrže: sušene kajsije, nepečeni indijski orah, listiće kokosa, ovsene pahuljice, organski pirinčani slad (prirodni zaslađivač), kokosovo ulje, mleveno laneno seme i trunku morske soli.

Energetske pločice
Energetske pločice
Energetske pločice
Energetske pločice
Energetske pločice
Energetske pločice

Pre nego što pomislite da kupite neku vrstu energetskih pločica u prodavnici (ovo, uostalom, važi za bilo šta, što kupujete u prodavnici!) prvo dobro pročitajte deklaraciju i šta sadrže. U velikom broju slučajeva, pomenuti proizvodi su puni hemije i dodataka! Jedući ih, verovatno više odmažete svom organizmu, nego što mu pomažete!

Zašto jesti ovakve energetske pločice? Između ostalog, suve kajsije su pune vitamina A, tako da će vam pomoći u očuvanju zdravlja očiju. Lako se čuvaju u frižideru ili zamrzivaču, i uvek su vam na dohvat ruke, ukoliko vam je potrebna dodatna energija za naporan radni dan. Odlična su dopuna ishrane i energije za sve koji vežbaju!

Da li pravite svoje domaće energetske pločice? Ukoliko nemate vremena za to, pošaljite nam zahtev na mail adresu energija[at]recepti-kuvar.rs, mi ćemo organizovati da budu napravljene specijalno za vas i dobićete ih brzom poštom! Poručite svoju energetsku dopunu! Energy Recharge!

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.