Junkovčanka na sajmu Etno hrana i piće

0
239
Sajam Etno hrana i piće - Recepti i Kuvar online
Sajam Etno hrana i piće - Recepti i Kuvar online

Tradicionalna hrana i piće sve više dobijaju na značaju, u svim delovima sveta, a kod nas, Sajam etno hrane i pića, prava je šansa, kako za male proizvođače, tako i za proizvođače iz ruralnih sredina, da prikažu svoje tradicionalne proizvode i umeća. To je pravo mesto da se svi prikažu u najboljem svetlu i ponude na testiranje sve svoje najbolje proizvode, a na veliko zadovoljstvo posetilaca. Među izlagačima etno pića – rakije, izdvaja se ponuda registrovanog proizvođača kvalitetnih rakija od voća i grožđa, Junkovčanka, iz sela Junkovac kod Topole, čiji smo štand posetili.

Junkovčanka izlaže svoje proizvode, kao i vredne nagrade i priznanja, u okviru štanda i prezentacije Privredne komore Beograda. O kvalitetu Junkovčanka proizvoda, najbolje govore nagrade: samo ove godine to su dve zlatne medalje na Oplenačkoj berbi 2015.

Izvor: Junkovčanka, saopštenje za medije

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!