Kompanija Linkom-PC doo postala pridruženi član IAB Serbia

0
361
IAB Serbia
IAB Serbia

Kompanija Kompanija Linkom-PC doo, vlasnik portala Recepti i Kuvar online postala pridruženi član IAB Serbia

Kompanija Kompanija Linkom-PC doo, vlasnik portala Recepti i Kuvar online postala pridruženi član IAB Serbia (Interactive Advertising Bureau Serbia – INTERAKTIVNI ADVERTAJZING BIRO SRBIJA). Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

IAB Serbia je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou.

IAB Serbia je osnovan sa namerom da ostvaruje sledeće ciljeve kako bi na najbolji način služio ostvarivanju svoje misije:

  • Promocija digitalnog marketinga i upoznavanje javnosti sa njegovim mogućnostima i prednostima;
  • Povećanje tržišta digitalnog i interaktivnog oglašavanja omogućavanjem adekvatne edukacije svim stranama koje se njime bave;
  • Povećanje potrošnje na online oglašavanje u okviru ukupne potrošnje na medijsko oglašavanje u Srbiji;
  • Propisivanje i predlaganje standarda u internet oglašavanju i merenjima koja se tiču internet oglašavanja.

Linkom-PC doo sa svojim online portalom Recepti i Kuvar online, želi da uzme aktivno učešće u digitalnom tržištu Srbije, i da učestvuje u kreiranju pravila ponašanja, dobrih praksi i standarda.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Recepti i Kuvar online tim
Linkom-PC doo tim