Paprike u kajmaku.
Paprike u kajmaku – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online
Paprike u kajmaku.
- 5 komada crvenih pecenih paprika
- 3 čena belog luka
- 400 gr kajmaka
- 3 grančice persuna (2 – 3 grančice)
- 1 kašikica mešavine začina
- so (po ukusu)
- crni biber (mleveni, po ukusu)
- Pečenu papriku isecite na trakice, posolite, pobiberite i dodajte mešavinu začina. U tiganju na šporetu stavite 1 kašiku ulja i kada se zagreje dodajte beli luk koji ste prethodno iseckali na sitno. Propržite kratko, dodajte papriku pa i nju propržite.
- Sklonite sa ringle, sipajte kajmak i peršun i sve promešajte. Servirajte u činije i služite toplo ili hladno po želji.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!