Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić
Pikantni praziluk sa viršlama – veoma ukusno!
Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!
Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić
- 2 struka praziluka
- 500 g virsli
- 2 krompira
- 1 glavica crnog luka
- 400 g sargarepe
- 50 g margarina
- 2 cena belog luka
- 1/2 kasicice majorana
- ulje
- so
- biber
- persun
- Sargarepu i krompir narendati. Praziluk iseci na krugove a crni luk na kockice. Virsle iseci na kolutice pa ih isprziti na rastopljenom margarinu. Kad se isprze sa svih strana dodati crni i beli luk. Posebno izprziti sargarepu i krompir,dodati praziluk,majoran,so i biber. Zatim
- dodati virsle sa crnim i belim lukom i dobro promesati.