Pomama: japanska terapija vodom

12

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Japanska terapija vodom – najvažnije je svakog jutra popiti čašu vode. Zdravstvene prednosti ove rutine su super. Ako popijete čašu vode svako jutro nakon što se probudite možete poboljšati svoje zdravlje.

Ova terapija vodom je takođe poznata kao japanska terapija vodom i vrlo je delotvorna i korisna u sprečavanju bolesti i zdravstvenih stanja kao što su:

  1. Eliminisanje lošeg holesterola
  2. Smanjenje bola
  3. Artritis
  4. Kolitis
  5. Migrena
  6. Bol u grudima
  7. Visok krvni pritisak

Pijte 650 ml vode nakon buđenja (to je oko 4 čaše). Izbegavajte konzumiranje vode iz slavine. Bolje uzeti destiliranu vodu ili dodati neke minerale poput sode bikarbone (1 kašičicu).

PROČITAJ: ALKALNA VODA

Ne povećavajte količinu jer vam može naškoditi. Takođe, ne preporučuje se forsirati se, ako se ne može piti taj iznos, onda trošite onoliko koliko možete, a zatim polako povećajte količinu.

Pomama: japanska terapija vodom - Pixabay
Pomama: japanska terapija vodom – Pixabay

Nakon 45 minuta započeti dnevnu rutinu kao što su doručak ili pranje zuba. Pijte najmanje 1čašu vode pre svakog obroka i ne piti ništa drugo 2 sata nakon nega.

To će znatno poboljšati vaše zdravlje ako sledite ove korake. Tretman je dovoljno raditi 10 dana za ublažavanje zatvora i želučanih probleme, 30 dana za snižavanje krvnog pritiska i dijabetesa, 90 dana za tuberkulozu, i 3 dana za artritis.

Izvor: BKTVnews.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.