Preporučujemo knjigu Hrono kuvar, dr Ana Gifing - Recepti i Kuvar online
Preporučujemo knjigu Hrono kuvar, dr Ana Gifing - Recepti i Kuvar online

Knjiga Hrono kuvar, Riznica hrono ishrane, dr Ana Gifing, izdavač Finesa

Knjiga Hrono kuvar je, kao nagrada, namenjena najboljem receptu meseca jula, a osvojila ju je naša saradnica Snežana Kitanović, za recept: Voćna salata sa stevijom.

Preporučujemo knjigu Hrono kuvar, dr Ana Gifing - Recepti i Kuvar online
Preporučujemo knjigu Hrono kuvar, dr Ana Gifing – Recepti i Kuvar online

Obzirom na veliko interesovanje posetilaca našeg portala za hrono ishranu i hrono kuhinju, rešili smo da napišemo i kratku preporuku za ovu sjajnu knjigu.

Prema rečima dr Ane Gifing, “u svetu danas postoje hiljade izdatih kuvara, ali nijedan nije kao ovaj koji je nastao kao proizvod hiljada razmenjenih  informacija i iskustava maštovitih, inovativnih i kreativnih ljudi.

Interesovanje za hrono ishranu i hrono kuhinju, možda najbolje odslikavaju reči dr Ane Gifing, kako je nastala ova knjiga i koliko je bilo interesovanje kuvara amatera da participiraju u nastanku ove knjige: “Da smo izabrali sve originalne recepte, koje smo dobili, ova knjiga bi bila veća od najveće knjige na svetu.”

Knjiga Hrono kuhinja je štampana u luksuznom izdanju, sa visokim kvalitetom grafičke i tehničke obrade. Ona je prava riznica recepata sa neizostavnim uputstvima i preporukama dr Ane Gifing. Knjigu izdaje Finesa, Beograd (sva autorska prava rezervisana za Srbiju, Crnu Goru, BiH i Hrvatsku, ISBN 978-86-6303-013-8).

O hrono ishrani pisala je i naša saradnica Jadranka Blažić, koja je jedan od koautora hrono recepata u knjizi Hrono kuvar: Hrono ishrana dr Ana Gifing by Jadranka Blažić. Sve hrono recepte Jadranke Blažić na našem portalu, možete pogledati na linku: HRONO RECEPTI JADRANKA BLAŽIĆ. Od naših saradnica, na pripremi i izradi ove knjige učestvovala je i Boba Vlajsavljević, pa Bobine hrono recepte možete pogledati na linku: HRONO RECEPTI BOBA VLAJSAVLJEVIĆ.

Možda o ovoj sjajnoj knjizi najbolje govore reči recenzenta mr Velimira Dejanovića, odštampane na zadnjoj korici knjige: “Čim ste okrenuli prvu stranu ove knjige i vi ste postali član velikog bratstva zagovornika hrono ishrane. To znači da ste pripadnik svesnog dela čitalačke populacije kojoj je važnije sprečiti no lečiti. A ako sve to može da bude i ukusno, onda je priča zaokružena.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO KUVAR. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!