Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Produžen konkurs za inovativne ekološke projekte

0 0


Konkurs za najbolje ekološki orijentisane poslovne projekte u Srbiji produžen je do 10. maja, tako da svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati do 17 časova tog dana, saopštio je danas Nacionalni forum za zelene ideje koji dodeljuje nagrade.Kako je navedeno, cilj konkursa je da se prepoznaju i podrže ideje udruženja, preduzetnika i pojedinaca, koje će ostvariti socio-ekonomski razvojni uticaj na svoju lokalnu zajednicu, uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine. Pored novčane podrške od 5.000 dolara, tri pobednička projekta biće dodatno podržani putem konsultacija i mentorstva, kako bi postali konkurentni i održivi na duži period.Uz tri nagrade za najbolje preduzetničke …
Izvor: Agencija Beta Produžen konkurs za inovativne ekološke projekte

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.