Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji

1

Treća regionalna Blogomanija koja se održava u Mariboru u Sloveniji od 8. do 12. juna tekuće godine, bavi se aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Edukacija, modne revije, žurke, mnoštvo uticajnih ljudi sa društvenih mreža, radionice i još mnogo toga smeštene su u scenografiju koju pruža Mariborsko Pohorje i tokom ta četiri junska dana nude mogućnost za učenje, umrežavanje, zabavu i rekreaciju.

Specijalno za tu priliku, omogućene su povlašćene cene smeštaja u hotelima koji se nalaze na vrhu Pohorja – Bellevue i Bolfenk. Za sva četiri dana snižena cena je SAMO 75 evra, a uključuje polupansion i besplatan prevoz gondolom do hotela Habakuk, gde se održava konferencija. I TO NIJE SVE – za goste ovog smeštaja omogućili smo FREE KOTIZACIJU kako bi bilo što pristupačnije!

Informacije i rezervacije putem telefona +386 2 234 43 33 ili putem mail adrese: booking@termemb.si

Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji - foto Đorđe Đoković
Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji – foto Đorđe Đoković

Kod gornje stanice gondole (1.050m), na platou Mariborskog Pohorja, nalazi se renovinarni objekat iz 2006. Hotel sa četiri zvezdice, Bellevue. Pored wellnessa, hotel nudi impresivan spa centar, nekoliko barova i restorana, u kojima poslužuju internacionalna jela i lokalna, uz lokalna vina. Rekreaciju možete pronaći u jahanju, koje vam hotel nudi, brdskom biciklizmu, i nordijskom hodanju. Takođe se možete opustiti u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Tu su fitnes, bazeni i wellness centri.

Svi apartmani su opremljeni televizorom, kablovskom, internetom, mini barovima i kuhinjom. Doručak i večera se mogu naručivati iz sobe, ili u restoranu gde se nalazi švedski sto. Kuhinja vam nudi i jelovnik za poseban program ishrane.

U naselju, na vrhu Mariborskog Pohorja, u blizini gornje stanice gondole, nalaze se Hoteli i Apartmani Bolfenk. Apartmani su deo hotelskog apartmanskog naselja koji uključuje dva hotela i pet apartmanskih kuća koje su izgrađene od drveta i kamena, a koje su opremljene brižno odabranim enterijerom. U naselju možete pronaći prodavnice i dućane. Idealan način za rekreaciju, koju hotel pruža, jeste letnje sankanje, gorski wellness, iznajmljivanje brdskih bicikla, down hill staza i, centar prirodne i kulturne baštine Bolfenk. Hotel vam takođe nudi tursku, finsku i biljnu saunu, bazene, whirlpool i ledenu jamu. Hotel ima sjajan pogled na Pohorske šume, a domaće životinje su dozvoljene u istom.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate! A sad imate i specijalnu ponudu!

Za informacije i rezervacije >>> booking@termemb.si

 

Foto: Đorđe Đoković

Izvor: Novaenergija.net

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

1 Komentar
  1. Kristina Gašpar kaže

    Predivno 🙂

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.