SRETENOVIĆA VODENICA: Održana radionica "Hleb i sir - priča kroz degustaciju" - Recepti i Kuvar online - foto Miodrag Ilić
SRETENOVIĆA VODENICA: Održana radionica "Hleb i sir - priča kroz degustaciju" - Recepti i Kuvar online - foto Miodrag Ilić

Markova Crkva, 16.09.2023. – U Sretenovića vodenici održana je radionica pod nazivom “Hleb i sir – priča kroz degustaciju”, a organizatori su bili Irena Sretenovic i Tomislav Sretenovic i njihova porodica.

Nama se posebno svideo radni naziv radionice “‘Leba, sira i krompira”, jer smo pričali o hlebu i siru, a krompira je bilo u pilećem paprikašu, koji smo (prste da poližeš) “inhalirali” na kraju.

Naučili smo štošta o hlebu i zdravoj ishrani, a Jovica Radovanović iz Radionica sira ispričao je mnogo novih činjenica o siru halumi, o zdravoj ishrani, životu… (probali smo njihove sireve, vrhunski su).

U svakom slučaju, verujemo da je svima bilo interesantno i korisno, kao nama. Do sledećeg druženja i sledeće radionice “Pod lipom”!

Radionica Hleb i sir – foto galerija (fotografije Miodrag Ilić i Dragana Ilić):

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!