Radionicu Gluten free restoranska peciva, vodila je dr Milica Aleksić, menadžer METRO Horeca centra uz Nebojšu Veselinovića, šefa kuhinje METRO Horeca centra i uz kolege iz Serbian Juniors Chefs Club-a, čiji su članovi nosioci brojnih medalja sa međunarodnih kuvarskih takmičenja.

Ishrana bez glutena je u značajnom porastu zbog učestalih pojava alergija na hranu ali i sve češći zahtev gostiju restorana koji veruju da su ovi proizvodi zdraviji od onih koji sadrže gluten, podstakli su nas da ovom radionicom prikažemo nekoliko atraktivnih restoranskih peciva koja su pripremljena od adekvatnih zamena za hlebna brašna.

Domaćin je bio Dejan Ilić, potpredsednik Udruženja TESTIVAL, profesionalni kuvar i karving majstor.

TESTIVAL #2: Metro HoReCa + JCC – radionica Gluten free restoranska peciva (VIDEO)

#TESTIVAL #MESTOGDECARUJETESTO

Radionica je održana 18.10.2020. u 13h u Dorćol Platz. Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Plaz-om.

Svi detalji na http://testival.rs

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!