„Turistički Svet“ – u društvu najuglednijih medija u svetu!

11

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Časopis „Turistički Svet“ ušao je u selekciju najuglednijih svetskih medija iz oblasti wellness industrije i turizma – na listu medijskih sponzora 10. Global Wellness Summit-a, najvećeg međunarodnog skupa lidera wellness industrije, uključujući spa, turizam, edukaciju, fitness, ishranu, finansije, medicinu, arhitekturu i tehnologiju – sa ciljem da se sa aspekta i teorije i međunarodne prakse utiče na budućnost globalne wellness industrije.

Ovogodišnji samit održaće se od 17. do 19. oktobra u Tirolu, Austriji, na temu „Povratak u budućnost“, koja će istražiti budućnost spa i wellness industrije kroz objektiv istorije.

Časopis „Turistički Svet“ je PRVI, i za sada JEDINI MEDIJSKI SPONZOR iz regiona, ovog važnog međunarodnog događaja, koji svetska wellness industrija stavlja u rang ekonomskg samita u Davosu.

"Turistički Svet" - u društvu najuglednijih medija u svetu!
„Turistički Svet“ – u društvu najuglednijih medija u svetu!

Više o ovom samitu možete naći na zvaničnom sajtu samita, kao i na našem sajtu www.turistickisvet.com, dok ćete u narednom broju  „Turističkog Sveta“ moći da pročitate ekskluzivni intervju sa Susie Ellis, predsednicom „Global Wellness Summit“-a.

Izvor: turistickisvet.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.