Uzela je salvetu i napravila nešto što će vas oduševiti! (VIDEO)

9

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

[BKTVnews]

Za vreme praznika običaj je da se porodica okuplja i da nam u goste dolaze najbliži rođaci i prijatelji kako bismo najlepše vreme u godini proveli zajedno.

Uz malo truda i maštovitosti ove godine svoje goste možete iznenaditi posebnim detaljima za vreme praznične večere.

BKTV news - uzela je salvetu i napravila nešto što će vas oduševiti - Youtube
BKTV news – uzela je salvetu i napravila nešto što će vas oduševiti – Youtube

U ovom videu je prikazano kako da od obične salvete napravite najlepši ukras. Naime, objašnjeno je na koji način treba salvetu da savijete kako bi izgledala poput jelke.

Za ovaj trik su vam potrebne zelene salvete i po mogućstvu platnene, ali možete da pokušate i s papirnim. Pogledajte video i počnite odmah s pripremom ukrasa.

Izvor: www.bktvnwes.com, najnovije vesti iz zemlje i sveta, kliknite OVDE da vidite ceo tekst >>>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepatanaših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link:KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More