Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Za najbolje recepte meseca oktobra – poklon je Majica jedna donacije vredna

15

Za najbolje recepte meseca oktobra poklanjamo četiri kompleta Majica jedna donacije vredna – Zajedno za ŽIVOT. Komplet čini jedna unikatna ženska majica i jedna unikatna pamučna torba sa logom udruženja Život i logom portala Recepti i Kuvar online.

Kompanija Linkom-PC doo, kao vlasnik portala Recepti i Kuvar online, u okviru svojih skromnih mogućnosti, pomogla je udruženju Život, a u okviru velike kampanje pomoći za decu koja boluju od Batenove bolesti.

Za najbolje recepte meseca oktobra - poklon je Majica jedna donacije vredna - Recepti i Kuvar online
Za najbolje recepte meseca oktobra – poklon je Majica jedna donacije vredna – Recepti i Kuvar online

Najbolji recepti, tj. njihovi autori, u kategorijama: doručak, ručak, večera i dezert, dobiće na poklon po jedan komplet Majica jedna donacije vredna – Zajedno za ŽIVOT (unikatna ženska majica + unikatna pamučna torba). Jedinu obavezu koju će imati dobitnici ovih humanitarnih poklona, biće da se slikaju sa poklonom, kada ga dobiju, i da svoje slike podele na portalu Recepti i Kuvar online, kao i na svojim Fejsbuk stranicama.

Hvala svima što će učestvovati u ovom konkursu!

Redakcija portala Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!