Da li začini mogu da spreče nadimanje?
Začini koji sprečavaju nadimanje – kada god pravite neko teže jelo ili jelo sa lukom, obično ono izaziva nadimanje i može stvoriti težak osećaj u stomaku koji će učiniti da nam presedne jelo.
Postoji jedan lagan način da to sprečite.
Kod svakog prženja ili dinstanja luka i sličnih namirnica, možete uvek dodati prstohvat mente ili majčine dušice, a ako ih kojim slučajem nemate, možete dodati i sodu bikarbonu, imaće jednak efekat.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!