Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Dodaj recept – Pošaljite recept

Pošaljite recept, a mi ćemo ga objaviti. Postanite kuvar meseca! Registracijom i logovanjem na web stranice Recepti i Kuvar online, svaki registrovani korisnik prihvata „Uslove korišćenja“ i u obavezi je da ih poštuje. Recepti i Kuvar online – sva prava zadržana. All rights reserved.

Od 01.01.2017. do 31.12.2017. trajaće akcija objavljivanja i promocije tradicionalnih recepata domaće kuhinje

Prema uslovima konkursa prednost će imati oni recepti koji su iz starih porodičnih kuvara, sa pričom o tome kako su nastali, kako su postali deo porodične tradicije, sa starim fotografijama, itd. 10 najbolje ocenjenih recepata će biti uvršćeni u knjigu Tradicionalni domaći recepti srpske kuhinje, koja će biti izdata početkom 2018. godine.

Obavezno navedite da li je recept tradicionalni i iz kog regiona potiče (severna, istočna, južna, zapadna ili centralna Srbija) radi lakšeg razvrstavanja

Svoj recept pošaljite na mail adresu info[at]recepti-kuvar.rs

 

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!