Kontakt

Recepti i Kuvar online je unikatan sajt, koji vam omogućava da pronadete inspiraciju, ili recept, koji su vam potrebni da napravite istinski ukusan obrok. Pripremamo, uređujemo i objavljujemo kvalitetne i interesantne recepte, koji slave ljubav prema hrani, kao i poseban životni stil, kod koga je izbor pravog recepta i načina ishrane, naročito važan. Od toga koji ćete recept i način ishrane izabrati, zavisi i zdravlje vaše porodice.

Trudimo se da svim posetiocima sajta omogućimo i pružimo korisničko iskustvo, koje je praktično i prijatno – sa jednostavnim alatima pretraživanja, koji su postavljeni tako da vam olakšaju put do traženog recepta i uživanja u izuzetnim jelima. Suština kuvanja i konzumiranja hrane je u razmeni iskustava.

PORTAL RECEPTI I KUVAR ONLINE JE SVRSTAN U TOP 50 SAJTOVA ZA 2015. GODINU U IZBORU PC PRESS! Pročitajte ovde >>>

Portal Recepti i Kuvar online je u kategoriji Moderna porodica, svrstan u TOP 5, i dobio je PC Press priznanje za izuzetan kvalitet!

Portal Recepti i Kuvar online svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji! - PC Press
Portal Recepti i Kuvar online svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji! – PC Press
Portal Recepti i Kuvar online svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Portal Recepti i Kuvar online svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Obrazloženje žirija TOP 50:

“Sajtova sa kuvarskim receptima na domaćem Web-u ima na desetine, a recepti-kuvar.rs se izdvojio po malo drugačijem, ličnom pristupu, korisnim savetima i kulinarskim zanimljivostima. Stranica na kojoj će svaki član jedne moderne porodice pronaći nešto zanimljivo, bila to ideja za ručak, savet o pravilnoj i zdravoj ishrani ili zanimljiva “kulinarska reportaža” iz nekog egzotičnog grada.”

Recepti i Kuvar Online, O nama >>>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage

Projekat u vlasništvu Linkom-PC doo, Beograd. Sva prava zadržana. All rights reserved.

Linkom-PC doo
11073 Novi Beograd 129
PAK 191026
Omladinskih brigada 83/51
Miodrag Ilić – 0648897200 – miodrag[at]linkompc.com, miodrag[at]recepti-kuvar.rs

Pronašli smo za vas korisne savete za kuvanje, a i druge kućne sitnice. Postavili smo makrobiotiku i zdravu hranu i na naš sto. Pratimo gastronomske i kulinarske novitete. Osluškujemo šta drugi govore o sebi i hrani.