Postanite stalni saradnik, volonter Autor / Editor, web portala Recepti i Kuvar online

Ukoliko smatrate da imate šta da pokažete mnogobrojnoj internet publici, dobro došli ste!

Image courtesy of [by steafpong] at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of [by steafpong] at FreeDigitalPhotos.net

Tražimo autore – saradnike volontere i naše stranice otvaramo za vaše tekstove. Pisanjem za web portal Recepti i Kuvar online postižete veliku internet vidljivost za svoje tekstove i stavove. Posećenost našim stranicama kontinuirano raste, ovo je prava prilika da saznaju sa vas i da potencijalnoj publici, zajednički ponudimo interesantne i kvalitetne sadržaje.

Pomozite nam da našoj publici prezentiramo informacije o važnim događajima u Vašem gradu, a koje su u vezi sa osnovnom temom i sadržajima našeg portala (hrana, inovativni i kreativni recepti i kuvanje, zdrav život…). Pomozite nam da budemo drugačiji i kvalitetniji od ostalih.

Saradnja je veoma jednostavna – pošaljite svoje tekstove i slike o zanimljivim temama, za koje smatrate da će biti interesantne našim posetiocima, mi ćemo ih pregledate i javićemo vam se sa sugestijama. Uz prvi tekst pošaljite svoj CV sa najbitnijim detaljima o vašem školovanju, radnom iskustvu i vašim idejama za saradnju. Ukoliko tekstovi i slike ispunjavaju naše standarde kvaliteta, mi ćemo ih objaviti pod vašim imenom, poštujući propisane kriterijume i Uslove korišćena web portala www.recepti-kuvar.rs, i time postajete deo našeg tima.

Deo našeg tima su: Cvijeta Mesić (glumica, član ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu, dobitnik Sterijine nagrade za glumu za ulogu knjeginje Olge u predstavi Knez Pavle, instruktor makrobiotike), Marijana Primc Anastasijević (dugogodišnji marketing menadžer u najznačajnijim IT magazinima i medijima u Srbiji. Dobitnik je nagrade „Diskobolos“ za projekat Interfejs TV (MakeIT produkcija) i promociju kompjuterskih znanja i veština u Srbiji i regionu.), Ana Vuletić Anastasijević, bloger Kristina Gašpar, i drugi.

Šta vam pisanje za naš web portal omogućava? Odmah posle objave vaši tekstovi su vidljivi mnogobrojnim posetiocima naših stranica, kao i mnogobrojnim pratiocima naše strane na Facebook (trenutno preko 54.000). Naše stranice su dobro i visoko pozicionirane na Google i time vidljive i dostupne zainteresovanim posetiocima. Ukratko, možete postići da vaši tekstovi budu prepoznati i steći važno mesto u on-line zajednici, za kratko vreme.

Ovaj konkurs za Autore / Editore je stalno otvoren.

Kontakt mail: redakcija[at]recepti-kuvar.rs

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.