Božićni trg ispred hotela “Radisson Blu Old Mill”

0
691
Božićni trg ispred hotela Radisson Blu Old Mill - Recepti i Kuvar online
Božićni trg ispred hotela Radisson Blu Old Mill - Recepti i Kuvar online

Božićni trg ispred hotela “Radisson Blu Old Mill”. Počinje praznična groznica!

Beograd je u petak uveče postao bogatiji za još jedan trg. Ni kiša nije pokvarila lepu atmosferu na “Božićnom trgu” ispred hotela “Radisson Blu Old Mill” u Bulevaru Vojvode Mišića 15.

Okupljanje na najnovijem beogradskom trgiću ispred “Radisson Blu Old Mill”, prvog dizajn hotela kod nas, počelo je svečanim otvaranjem kome su prisustvovale zvanice iz javnog i poslovnog sveta. Tom prilikom je menadžment hotela najavio odličnu zabavu uz božićne zvuke, drvene kućice, kulinarske poslastice i najveću prirodnu jelku u gradu tokom cele zime.

Svi posetioci će imati priliku da do 15. januara sa porodicom i prijateljima uživaju u prazničnom duhu i zabavnom programu na otvorenoj sceni božićnog trgića. Dođite da uživate u pravim specijalitetima kao što su gulaš, ljutkasti pasulj sa svinjskim rebarcima ili nirnberška kobasica sa krompirom. Za sladokusce, tu su kolačići sa đumbirom, saher torta, topla čokolada sa cimetom, kuvano vino, čajevi i punč sa rumom.

Branka G. Gajić

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!