Ćuretina sa povrćem – Ana Vuletić

Ćuretina sa povrćem – ćuretina je među prvim vrstama mesa koje se savetuje bebama, čak i pre piletine.

Ćuretina sa povrćem - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Ćuretina sa povrćem – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Ćuretina sa porvćem – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Ćuretina sa povrćem – ćuretina je među prvim vrstama mesa koje se savetuje bebama, čak i pre piletine.

  • 100 gr ćurećih prsa (u komadu)
  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • 100 gr bebi šargarepe
  • 0,125 komada paškanata (seckanog na kockice)
  1. U vodu stavite ćuretinu i šargarepu i paškanat i kuvajte oko 8 minuta, a onda dodajte tikvice i kuvajte još 8 minuta dok meso ne bude mekano da se raspada.
  2. Po želji dodajte malo peršunovog lista.
  3. Stavite u blender sa malo vode u kome se kuvalo sve, izmiksajte dok se u potpunosti ne usitni i sačekajte da se ohladi pa poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Ćuretina sa povrćem – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.