Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača
Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača

Ukoliko niste znali koje vino se najbolje slaže sa određenim sirevima, sada u distributivnom centru Krnjača imate jedinstvenu priliku da uz stručnu pomoć eminentnog somelijera Igora Lukovića prisustvujete degustaciji vina sa italijanskog područija, a degustiraće se i odabrane etikete sa našeg podneblja. Svi zainteresovani će danas do kraja dana, kao i u subotu od 10 do 14 sati, u ovom METRO objektu imati priliku da dožive novo iskustvo i od stručnjaka iz ove oblasti nauče nešto više o uparivanju vina sa sirevima.

Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača
Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima će predstaviti italijanska vina, a neke od etiketa koje će ovom prilikom biti na degustaciji su – CHABLIS EMILE DURAND, CHIANTI CLASSICO DOCG, VALPOLICELLA DOC COLLINE DEI FILLARI, CAVANZA CABERN. SAUVIGNON, PROSECCO SUPERIORE CORNER. Vinarije sa domaćeg područja će u okviru štandova predstaviti svoja vina, od kojih izdvajamo – Palićko Horgoško vinogorje, Zvonko Bogdan, Fruškogorsko vinogorje, Mačkov podrum, Župsko vinogorje, Podrum Đorđević, Topličko vinogorje, vinarije: Vinarija Doja, i Toplički vinogradi. Ova visoko-kvalitetna vina uz stručno vođenje somelijera i predstavnika METRO-a uparivaće se sa sirevima kao što su Parmigiano, Grana Padano i drugi.

Saopštenje: METRO Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.