Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima će predstaviti italijanska vina

22

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ukoliko niste znali koje vino se najbolje slaže sa određenim sirevima, sada u distributivnom centru Krnjača imate jedinstvenu priliku da uz stručnu pomoć eminentnog somelijera Igora Lukovića prisustvujete degustaciji vina sa italijanskog područija, a degustiraće se i odabrane etikete sa našeg podneblja. Svi zainteresovani će danas do kraja dana, kao i u subotu od 10 do 14 sati, u ovom METRO objektu imati priliku da dožive novo iskustvo i od stručnjaka iz ove oblasti nauče nešto više o uparivanju vina sa sirevima.

Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača
Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO DC Krnjača

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima će predstaviti italijanska vina, a neke od etiketa koje će ovom prilikom biti na degustaciji su – CHABLIS EMILE DURAND, CHIANTI CLASSICO DOCG, VALPOLICELLA DOC COLLINE DEI FILLARI, CAVANZA CABERN. SAUVIGNON, PROSECCO SUPERIORE CORNER. Vinarije sa domaćeg područja će u okviru štandova predstaviti svoja vina, od kojih izdvajamo – Palićko Horgoško vinogorje, Zvonko Bogdan, Fruškogorsko vinogorje, Mačkov podrum, Župsko vinogorje, Podrum Đorđević, Topličko vinogorje, vinarije: Vinarija Doja, i Toplički vinogradi. Ova visoko-kvalitetna vina uz stručno vođenje somelijera i predstavnika METRO-a uparivaće se sa sirevima kao što su Parmigiano, Grana Padano i drugi.

Saopštenje: METRO Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.