Šlag torta sa jagodama – neodoljiva kombinacija plazme i jagoda!
Šlag torta sa jagodama – Ivana Pešić
- 250 g slaga u prahu
- 100 g secera u prahu
- 2 dl kisele pavlake
- 500 g plazma keksa (ili sličnog)
- 300 g jagoda
- mleko ili sok
- Umutite slag po uputstvu,dodajte secer i pavlaku i dobro izmesajte. Deo ostavite za kraj kako biste premazali tortu odozgo. Dodajte voce. Keks potopite u mleko ili sok i redjajte sledecim redosledom: keks – fil – keks – fil i ponavljajte dok ne potrosite materijal. Premazite tortu i ukrasite po zelji.
Ivana Pešić
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!