TESTIVAL #2: Održana inkluzivna radionica u saradnji sa Savezom udruženja za pomoć MNRO Srbije - video i foto Željko Blagojević
TESTIVAL #2: Održana inkluzivna radionica u saradnji sa Savezom udruženja za pomoć MNRO Srbije - video i foto Željko Blagojević

TESTIVAL #2: Na Festivalu testa, testenine i hleba TESTIVAL #2 održana je inkluzivna radionica u saradnji sa Savezom udruženja za pomoć MNRO Srbije.

Dejan Ilić, potpredsednik Udruženja TESTIVAL, profesionalni kuvar i karving majstor, vodio je inkluzivnu radionicu i svojim mladim učenicima prikazao je sve tajne pripreme domaćeg hleba.

Dok su mladi pekari sa Dejanom pripremali hlebove, predsednik Udruženja TESTIVAL, Miodrag Ilić, razgovarao je sa Marijanom Taranović, predstavnikom Saveza udruženja za pomoć MNRO Srbije i Udruženja Živimo zajedno o aktivnostima u kojima učestvuju.

Miodrag Ilić je predao poklone mladim pekarima, kecelje i oklagije, koje je obezbedio Festival testa, testenine i hleba Testival i Recepti i Kuvar online.

Na kraju radionice, svim učesnicima, pridružio se Aleksandar Krstić, vlasnik brenda Sapun moj, koji je mladim pekarima, pod nazivom Sapunoteka, poklonio specijalnu smesu za oblikovanje, sličnu plastelinu, koja kada se osuši, može da se koristi i kao zdrava verzija sapuna.

VIDEO: Održana inkluzivna radionica u saradnji sa Savezom udruženja za pomoć MNRO Srbije

Radionica je održana 17.10.2020. u 12h u Dorćol Platz.

Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Plaz-om. Video & fotografije: Željko Blagojević.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!