Konkurs za izbor najboljeg recepta 2020. godine – najbolje VANILICE! - Image by RitaE from PixabayRitaE from Pixabay"/>
Konkurs za izbor najboljeg recepta 2020. godine – najbolje VANILICE! - Image by RitaE from Pixabay

Počevši od 01.11.2020. pa sve do 31.12.2020. prikupljaćemo vaše najbolje recepte za najbolje vanilice.

Ovaj konkurs je deo našeg tradicionalnog izbora za najbolji recept godine, koji organizujemo sedmi put za redom. Ovaj put – tema su VANILICE! Što ih napravite tradicionalnije, što tradicionalniji recept koristite, to bolje.

Deset najboljih recepata za najbolje VANILICE naći će se u superfinalu na Festivalu TESTIVAL #3, početkom sledeće godine, gde će stručni žiri odlučiti koje su stvarno najbolje!

Analiziraće sve što bude dostupno žiriju: broj lajkova na Fejsbuk stranici Recepti i Kuvar online, broj deljenja na Fejsbuk stranici Recepti i Kuvar online, broj deljenja na stranici recepta… a najvažnije će biti – prezentacija i ukus.

PROČITAJ: Ivan Ivanović o Festivalu testa Testival

Verovatno se svi sećaju da je sajt Fud52 2017. godine birao najbolje praznične kolače na svetu, pa je iz Srbije odabrao vanilice, po receptu Aleksandre Mojsilović, naučnice i strastvenog kulinara. Tako su Aleksandrine vanilice proglašene za najbolji sitni kolač na svetu!

Ima još malo vremena, pripremite svoje najbolje VANILICE, napravite dobru fotografiju i pošaljite nam na mail info[at]recepti-kuvar.rs. Čekaju vas vredne nagrade!

PROČITAJTE USLOVE KONKURSA ZA NAJBOLJI RECEPT GODINE >>>

PROČITAJTE USLOVE KORIŠĆENJA PORTALA RECEPTI I KUVAR ONLINE >>>

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!