Home Blog Page 405

Najbolji recept 2. nedelje jula 2014.

0
Tortilla recept – testo za tortilje - Recepti i Kuvar online
Tortilla recept – testo za tortilje - Recepti i Kuvar online

Najbolji recept 2. nedelje jula 2014. je: Tortilla recept. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 05.07.2014.) je sledeći: 613 pregleda na Facebook, 3 like na Facebook, 62 interakcije na Facebook, i 166 pregled na www.recepti-kuvar.rs.

Tortilla recept - Tortilja recept - Recepti i kuvar online
Tortilla recept – Tortilja recept – Recepti i kuvar online

Tortilla recept

Tortilla recept, od sastojaka koje uvek imate pri ruci. Ova varijanta – tortilla recept – se sprema bez korišćenja kvasca.

Sastojci

  • brašno, 2 šolje
  • so, 1/2 kašičice
  • ulje, 1/4 šolje
  • voda, 1/2 šolje do 3/4 šolje
  • prašak za pecivo, 1 kašika

 

Priprema

Korak 1

U činiju za mešanje prosejite brašno, so i prašak za pecivo.

Korak 2

Dodajte ulje i dobro umešajte.

Korak 3

Dodajte vodu (po želji, možete dodati i deo mleka) i dobro mešajte i mesite, dok se ne napravi jednaka masa testa. Formirajte od testa loptu, umotajte je u plastičnu foliju i ostavite da odstoji minimum 30 minuta.

Korak 4

Formirajte 6-8 kuglica testa, pokrijte vlažnom krpom i ostavite da odstoji još 15 minuta.

Korak 5

Pospite brašnom radnu površinu u kuhinji i razvaljajte svaku kuglicu, da biste dobili okugle tortilje. Debljina bi trebalo da bude 3-4 mm.

Korak 6

Zagrejte teflonski tiganj bez ulja, na jačoj temperaturi oko 5 minuta. Pecite tortilje oko 30 sekundi sa svake strane, dok ne dobiju braon tačke po površini. Nemojte da prepečete tortilje. Tortilje možete koristiti odmah, ili ostaviti za kasnije, pa ih pre posluživanja, opet, malo zagrejati u teflonskom tiganju.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Najbolji recept 1. nedelje jula 2014. – Tiramisu

0
Tiramisu recept - Recepti i Kuvar online - Najukusniji Tiramisu kolač
Tiramisu recept - Recepti i Kuvar online - Najukusniji Tiramisu kolač

Najbolji recept 1. nedelje jula 2014. je: Tiramisu. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 08.07.2014.) je sledeći: 740 pregleda na Facebook, 3 like na Facebook, 13 interakcije na Facebook, i 219 pregled na www.recepti-kuvar.rs.

Tiramisu recept - Recepti & Kuvar
Tiramisu recept – Recepti & Kuvar

Tiramisu recept

Tiramisu recept – polemika kako je nastao traje već vekovima, a šuška se da je ovaj ukusni desert, jako omiljen u Toskani. Verovatno jedan od najjednostavnijih i najomiljenijih recepata, fantastična poslastica sa dodatkom kafe po ukusu mnogih sladokusaca – tiramisu recept. Tiramisu recept je jedan od najpoznatijih recepata za pripremu kolača, kako u Italiji, tako i širom sveta.

Tiramisu recept ima mnoštvo varijacija, drugačijih sastojaka i načina pripreme, kao i raznih priča o samom poreklu recepta.

Mi vam predstavljamo tiramisu recept po našem ukusu. Tiramisu kolač se tradicionalno pravi da bude okruglog oblika, ali je zbog redjanja piškota zgodnije koristiti pravougaoni ili kvadratni oblik kolača. Tiramisu pripada kategoriji višeslojnih kolača.

Sastojci

  • sir Mascarpone, 500 gr
  • Pavesini biscuits (piškote), koliko je potrebno
  • jaja, 3 komada
  • šećer, 3 kašike
  • espresso kafa za 6 osoba
  • kakako prah

 

Priprema

Korak 1

Prvo napravite kremasti deo. Odvojite žumanca od belanaca. U posudu za mućenje, dodajte žumanca i šećer. Mikserom dobro umutite da se napravi jedinstvena beličasta masa. Polako dodajte, po malo, Mascarpone sira, i nastavite da mešate mikserom, dok se ne umuti sav sir. U posebnom sudu umutite belanca u čvrstu penu. Kada su belanca umućena, bez miksera, korišćenjem velike kašike za mešanje, polako ih umešajte u masu žumanca i sira, laganim prevrtanjem.

Korak 2

Pavesini biscuits (piškote) natopite u espresso kafi. Po ukusu, u espresso kafu (naročito ako kolač ne jedu deca), možete dodati jednu kašiku konjaka.

Korak 3

Redajte sloj piškota, pa sloj krema, i završite sa kremom. Gornji sloj krema dobro pospite prosejanim kakaom. Dobro ohladite i poslužite sečeno na velike kocke. Prijatno!

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Začini koji sprečavaju nadimanje – Saveti – Ana Vuletić

0
Začini koji sprečavaju nadimanje - Saveti - Ana Vuletić | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Začini koji sprečavaju nadimanje - Ana Vuletić - Saveti - Recepti i kuvar online

Da li začini mogu da spreče nadimanje?

Začini koji sprečavaju nadimanje – kada god pravite neko teže jelo ili jelo sa lukom, obično ono izaziva nadimanje i može stvoriti težak osećaj u stomaku koji će učiniti da nam presedne jelo.

Začini koji sprečavaju nadimanje - Ana Vuletić - Saveti - Recepti i kuvar online
Začini koji sprečavaju nadimanje – Ana Vuletić – Saveti – Recepti i kuvar online

Postoji jedan lagan način da to sprečite.

Kod svakog prženja ili dinstanja luka i sličnih namirnica, možete uvek dodati prstohvat mente ili majčine dušice, a ako ih kojim slučajem nemate, možete dodati i sodu bikarbonu, imaće jednak efekat.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Kako brzo očistiti zagorelu šerpu?! – Saveti – Ana Vuletić

0
Kako brzo očistiti zagorelu šerpu?! - Saveti - Ana Vuletić | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Kako brzo očistiti zagorelu šerpu - Saveti - Recepti i kuvar online

Problem? Očistiti zagorelu šerpu?

Kako očistiti zagorelu šerpu? Svakoj domaćici se dešava da joj ponekad jelo zagori i najveći stres se javlja kod ribanja posuđa u tom slučaju.

 

Kako brzo očistiti zagorelu šerpu - Saveti - Recepti i kuvar online
Kako brzo očistiti zagorelu šerpu – Saveti – Recepti i kuvar online

Ali tu u pomoć dolaze, one male tajne velikih kuvara. Sve što vam je potrebno je malo sode bikarbone i vinsko sirće:

  1. Zagorelu šerpu napunite vodom da prekrije sve zagorele delova, ali tako da vam ostane mesta za sirće.
  2. Dodajte šolju sirćeta u vodu. Ukoliko je više zagorelo, možete staviti i više sirćeta.
  3. Stavite šerpu na ringlu da proključa voda i ugasite šporet.
  4. Dodajte dve kašike sode bikarbone. Voda će početi da peni. Ostavite da ostoji malo. Videćete kako se zagoreli delovi odvajaju od šerpe.
  5. Nakon 10ak minuta, isperite šerpu toplom vodom. Ukoliko su vam ostale fleke na par mesta, možete dodati direktno sodu bikarbonu i izribati grubljom stranom sunđera.
  6. Isperite mlakom vodom i imaćete šerpu kao novu.

Prilog i savete poslala naša saradnica Ana Vuletić. Svi recepti Ane Vuletić.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Najbolji recept meseca juna 2014.

0
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice

Najbolji recept meseca juna 2014. je: Prolećna rapsodija sa tikvicamaSandra Stojiljković Cvetković. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 01.07.2014.) je sledeći: 819 pregleda na Facebook, 85 interakcija na Facebook, 12 like na Facebook, i 277 pregleda na www.recepti-kuvar.rs.

Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković

Tikvice u receptu za Prolećnu rapsodiju sa tikvicama su jedno izuzetno ukusno i zdravo jelo od povrća,pogodno za dane posta ili vrućine koje nam predstoje. Dodatna prednost je i brza priprema. Recept je poslala kuvar saradnik Sandra Stojiljković Cvetković.

Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković – tikvice

Sastojci

  • 1 struk praziluka
  • 2 šargarepe
  • 1 manji krompir
  • 3 tikvice srednje veličine
  • malo paradajz soka
  • 1- 2 paprike
  • 1 šolja pirinča
  • 50 grama posnog kačkavalja
  • soli i bibera po ukusu
  • suvog biljnog začina po ukusu
  • ulja po potrebi.

Priprema

Korak 1

Tikvice oljuštiti, posoliti, poklopiti i ostaviti petnaestak minuta da puste vodu. Za to vreme, povrće naseckati na sitnije komade( ili narendati). Svaku od tikvica iseći na manje komade, sredinu izdubiti nožem. Izdubljeni deo dodati pripremljenom povrću.

Korak 2

Staviti praziluk da se dinsta, nakon nekoliko minuta dodati šargarepu, a zatim i ostalo povrće(krompir, izdubljeni deo tikvica, papriku, sok paradajza). Nakon nekoliko minuta dodati i pirinač, naliti malo vode i ostaviti da se krčka nekoliko minuta. Posoliti i dodati začine po želji.

Korak 3

Pripremiti vatrostalnu činiju, nauljiti je. Tikvice puniti pripremljenim filom, a ostatak fila rasporediti između tikvica. Naliti sa malo vode i staviti da se peče na 200 stepeni oko 20- 30 minuta. Nakon tog vremena, povrće posuti rendanim kačkavaljem i vratiti u rernu da se sir zapeče. Služiti toplo.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Najbolji recept 4. nedelje juna 2014.

0
Pizza pita - Recepti i kuvar online
Pizza pita - Recepti i kuvar online

Najbolji recept 4. nedelje juna 2014. je: Pizza pita. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 30.06.2014.) je sledeći: 706 pregleda na Facebook, 4 like na Facebook, 34 interakcije na Facebook, i 101 pregled na www.recepti-kuvar.rs.

Pizza pita – Recepti & Kuvar

Ova Pizza pita će sigurno biti omiljeno jelo svih vaših ukućana. Verovatno je dobra ideja napraviti dve serije, pa će vam ostati i za sutra…

Pizza pita - Recepti i kuvar online
Pizza pita – Recepti i kuvar online

Sastojci

  • maslinovo ulje, 2 kašičice
  • crveni luk, velika glavica, iseckan
  • slanina, 3 režnja, iseckana
  • pakovanje testenine (penne)
  • šampinjoni, 200 gr, iseckani
  • zelena paprika, srednje veličine, iseckana
  • paradajz sos, 700 gr
  • bosiljak, svež, iseckan, 2 kašike
  • sir za pizza, izrendan, 200 gr
  • so
  • biber
  • zelena salata, listovi, za posluženje

 

Priprema

Korak 1

Rernu zagrejte na 160 – 180 C. Ukoliko imate ventilator, uključite ga.

Korak 2

Zagrejte maslinovo ulje u tiganju. Dodajte seckanu slaninu i seckani crveni luk. Propržite oko 5 minuta.

Korak 3

Sud za pečenje podmažite sa malo ulja. Dodajte testeninu, a preko nje dodajte ostale sastojke. Dodajte proprženi luk i slaninu. Dobro promešajte, da se masa izjednači. Sud pokrijte alu folijom. Pecite 20 minuta.

Korak 4

Sud za pečenje izvadite i proverite. Ako je potrebno, dodajte malo mlake vode (ako je testenina upila paradajz sos). Ponovo dobro pokrijte alu folijom. Pecite 20 minuta.

Korak 5

Sud za pečenje izvadite i pospite sirom. Pecite još 15 – 20 minuta, bez pokrivanja, da se sir zapeče i dobije zlatnu boju. Služite toplo, isečeno na kocke, veličine porcije, na velikim tanjirima, servirano preko listova zelene salate.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Najbolji recept 3. nedelje juna 2014.

0
Sveža domaća testenina - Recepti i Kuvar online
Sveža domaća testenina - Recepti i Kuvar online

Najbolji recept 3. nedelje juna 2014. je: Sveža domaća testenina. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 23.06.2014.) je sledeći: 466 pregleda na Facebook, 4 like na Facebook, 43 interakcije na Facebook, i 121 pregled na www.recepti-kuvar.rs.

Sveža domaća testenina – Recepti & Kuvar

Sveža domaća testenina – ko nije poželeo da bar jednom proba da napravi? U prošlosti, to je bila jedina testenina, koja se koristila za pripremanje hrane. Naše majke i bake to vrlo dobro znaju. I ukus i kvalitet su, sigurno, na strani domaće pripreme.

Sveža domaća testenina - Recepti i Kuvar online
Sveža domaća testenina – Recepti i Kuvar online

Sastojci

  • brašno, 250 gr
  • so, pola kašičice
  • jaja, veća, 3 komada

Priprema

Korak 1

U veliku posudu za mešanje dodajte brašno. Dodajte so i dobro promešajte da se izjednači. U sredini brašna napravite veliku rupu.

Korak 2

Odvojite žumanca do belanaca. Žumanca umutite u manjem sudu. Umućena žumanca dodajte u sredinu brašna, gde ste napravili veliku rupu.

Korak 3

Počnite da mešate brašno i umućena žumanca, sasvim polako. U početku, smesa će ličiti na raspadnutu kašu, ali, daljim mešanjem sve će se izjednačiti i postati veoma meko testo. Ukoliko primetite da ima viška brašna, odstranite ga.

Korak 4

Testo mesite na čistoj površini. Pritiskajte testo i razvlačite od sebe. Zatim dužu liniju testa, koju dobijete, preklopite na lopticu i ponovite postupak. Površinu za mešenje posipajte brašnom, da se testo ne bi lepilo za nju. Presecite testo sa nožem. Ako vidite mehuriće u testu, nastavite sa mešenjem. Testenina je umešena, kada formira glatku elastičnu loptu i nema mehurića, kada se preseče nožem.

Korak 5

Kad je testenina gotova, formirajte loptu i umotajte je u plastičnu foliju. Ostavite da odstoji minimum 30 minuta. Takođe, možete je ostaviti u frižideru do 24 sata, pre valjanja i pravljenja finalnog proizvoda. U tom slučaju, masa mora da dostigne sobnu temperaturu, pre valjanja.

Korak 6

Pre valjanja testenine, podelite je na nekoliko delova. Svaki deo dobro pospite brašnom. Suština kod valjanja je da se svaki deo testenine, kao i već izvaljane trake, dobro posipaju brašnom, da se ne bi lepila međusobno, kao ni za mašinu kojom valjate.

Korak 7

Valjanje testenine vršite specijalnom mašinom za valjanje. Uvek počinjete sa najvećim otvorom i svaku traku valjate nekoliko puta, dok ne postane glatka. Kad izvučete traku, preklopite je, pa tako ponovite valjanje. Ovo pomaže da gluten ojača teksturu mase.

Korak 8

U sledećem koraku smanjite otvor i radite sve kao u prvom koraku. Ako su trake testenine predugačke, prepolovite ih, ili podelite u više traka.

Korak 9

Kada dostignete željenu debljinu testenine, isecite je nožem, ili korišćenjem mašine. Ne zaboravite posipanje brašnom, u svim koracima.

Korak 10

Kuvanje, sušenje, ili zamrzavanje testenine: ukoliko odmah pripremate testeninu, u velikom loncu pustite da voda provri, dodajte malo soli, i kuvajte testeninu do „al dente“, otprilike 4-5 minuta. Ako želite da je osušite, postavite testeninu preko čiste tekstilne krpe i ostavite da se osuši, dok ne postane potpuno krta. Osušenu testeninu čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi nekoliko nedelja. Ukoliko želite da zamrznete testeninu, napravite, na primer od rezanaca korpice i ostavite ih na podlozi dok se potpuno zamrznu. Nakon toga, prebacite ih u hermetičku posudu i mogu biti zamrznuti do tri meseca . Za suvu i zamrznutu testeninu, trebalo bi dodatni minut ili dva, da se kuvaju.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Uručena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014.

0
Uručena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Uručena nagrada za najbolji recept meseca marta - Milan Mijović - Recepti i Kuvar online

Naše prostorije je posetio mladi kuvar saradnik Milan Mijović, i tom prilikom mu je uručena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014.: set noževa sa antibakterijskom podlogom.

Uručena nagrada za najbolji recept meseca marta - Milan Mijović - Recepti i Kuvar online
Uručena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. – Milan Mijović – Recepti i Kuvar online

 

Sigurni smo da će Milan i ubuduće biti jedan od najboljih saradnika i da će zaslužiti još mnogo nagrada u našim akcijama.

Čestitamo!

Recepti & Kuvar online

Najbolji recept 2. nedelje juna 2014.

0
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice

Najbolji recept 2. nedelje juna 2014. je: Prolećna rapsodija sa tikvicama. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 16.06.2014.) je sledeći: 448 pregleda na Facebook, 5 like na Facebook, i 99 pregleda na www.recepti-kuvar.rs. Ovaj recept je postavio novi rekord, jer je za samo jedan dan uspeo da postane recept 2. nedelje juna 2014.

Nagrada za recept nedelje - Recept i Kuvar online
Nagrada za recept nedelje – Recept i Kuvar online

Nagrada za najbolji recept nedelje je Funny Kitchen Clock – sat sa kuhinjskim alarmom za 60 minuta. Čestitamo!

Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković

Tikvice u receptu za Prolećnu rapsodiju sa tikvicama su jedno izuzetno ukusno i zdravo jelo od povrća,pogodno za dane posta ili vrućine koje nam predstoje. Dodatna prednost je i brza priprema. Recept je poslala kuvar saradnik Sandra Stojiljković Cvetković.

Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković - tikvice
Prolećna rapsodija sa tikvicama – Sandra Stojiljković Cvetković – tikvice

Sastojci

  • 1 struk praziluka
  • 2 šargarepe
  • 1 manji krompir
  • 3 tikvice srednje veličine
  • malo paradajz soka
  • 1- 2 paprike
  • 1 šolja pirinča
  • 50 grama posnog kačkavalja
  • soli i bibera po ukusu
  • suvog biljnog začina po ukusu
  • ulja po potrebi.

Priprema

Korak 1

Tikvice oljuštiti, posoliti, poklopiti i ostaviti petnaestak minuta da puste vodu. Za to vreme, povrće naseckati na sitnije komade( ili narendati). Svaku od tikvica iseći na manje komade, sredinu izdubiti nožem. Izdubljeni deo dodati pripremljenom povrću.

Korak 2

Staviti praziluk da se dinsta, nakon nekoliko minuta dodati šargarepu, a zatim i ostalo povrće(krompir, izdubljeni deo tikvica, papriku, sok paradajza). Nakon nekoliko minuta dodati i pirinač, naliti malo vode i ostaviti da se krčka nekoliko minuta. Posoliti i dodati začine po želji.

Korak 3

Pripremiti vatrostalnu činiju, nauljiti je. Tikvice puniti pripremljenim filom, a ostatak fila rasporediti između tikvica. Naliti sa malo vode i staviti da se peče na 200 stepeni oko 20- 30 minuta. Nakon tog vremena, povrće posuti rendanim kačkavaljem i vratiti u rernu da se sir zapeče. Služiti toplo.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Dodeljena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014.

0
Dodeljena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Sa malim zakašnjenjem, dodeljena je nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. Za lepe stvari se kaže, da „nikad nije kasno“.

Dobitnik nagrade za najbolji recept meseca marta 2014 je Milan Mijović, za poslati recept Teleći kotlet Orlov. Milan Mijović je kuvar – saradnik, čiji su poslati recepti uvek među najbolje ocenjenim.

Nagrada iznenađenja, za najbolji recept meseca marta je: set noževa, sa antibakterijskom podlogom za sečenje.

Nagrada za najbolji recept meseca marta - Recepti i Kuvar online

Nadamo se da će vredna i korisna nagrada pomoći Milanu da bude još kreativniji u kreiranju i slanju novih predloga za najbolje recepte meseca, i najbolje recepte nedelje.

Konkurs za najbolji recept meseca i najbolji recept nedelje, stalno je otvoren, a vaše originalne recepte može slati, ako ste registrovani član.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Pratite nas:

77,322FansLike
1,635FollowersFollow
1,989FollowersFollow
1,800SubscribersSubscribe