Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Svinjetina u umaku – Ivana Pešić

0

Svinjetina u umaku – Ivana Pešić

Svinjetina u umaku – posluzite uz rizoto ili pire krompir!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Svinjetina u umaku - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Svinjetina u umaku – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 50 minutes
Ukupno vreme 1 hour 10 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • 600 g svinjskog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 sargarepa
  • 3 dl pavlake za kuvanje
  • ulje
  • so
  • biber

Uputstvo za pripremu

  1. Meso iseci na kocke pa ga proprziti na malo ulja. Dodati sitno seckan crni luk i sargarepu pa dinstati dolivajuci vode po potrebi. Pred kraj dodati pavlaku za kuvanje i krckati jos 5-6 minuta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.