Rolat od ratluka – Ivana Pešić

0

Rolat od ratluka – Ivana Pešić

Rolat od ratluka – moj omiljeni posni rolat!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Rolat od ratluka - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Rolat od ratluka – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 20 minutes
Ukupno vreme 40 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • g kora: 250ratluka
  • 250 g secera u prahu
  • g fil: 100secera
  • 50 ml vode
  • 200 g mlevenog keksa
  • 50 g cokolade za kuvanje

Uputstvo za pripremu

  1. Ratluk iseckati i zamesiti sa secerom u prahu. Dobijeno 'testo' razvuci oklagijom u pravougaoni oblik debljine 3 mm. Za fil uspinovati secer i vodu. Skloniti sa vatre dodati keks i cokoladu. Dobro promesati da se cokolada istopi i svi sastojci sjedine. Ovim filom premazati razvucenu koru po celoj povrsini. Uviti u rolat i ostaviti par sati da odstoji pa
  2. iseci na parcad.

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.