Mini zalogaji sa kukuruzom – Suzana Mitić

Mini zalogaji sa kukuruzom – Suzana Mitić

Mini zalogaji sa kukuruzom – dekorativno i vrlo ukusno. Brzo se pravi ali i brzo pojede.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Mini zalogaji sa kukuruzom – Suzana Mitić

  • Potrebno je za masu:
  • 4 case jogurta
  • 400 gr majoneza
  • malo soli
  • malo origana
  • Jos je potrebno:
  • 50 gr zelatina
  • 4 jaja
  • 2 sargarepe
  • 4 kisela krastavcica
  • 100 gr kukuruza secerca
  • 250 gr sunke
  1. Obariti sargarepu i jaja i iseci ih na kockice.
  2. Krastavce i sunku iseci na kockice i spojiti sa kukuruzom.
  3. Staviti dva jogurta i majonez na kraju sporeta da se zagreva.Za to vreme razmutiti zelatin sa malo vruce vode.
  4. Staviti jos dva jogurta,posoliti i staviti origano.
  5. Dodati kukuruz,jaja,sunku,sargarepu,krastavce.Lagano promesati i masu sipati u odgovarajuce modlice ili korpice.
  6. Voditi racuna da masa ne provri.
  7. Ostaviti na hladnom mestu da se stegne.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Mini zalogaji sa kukuruzom – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.