Gastronomski razgovori, Snežana Đuričin Kuštrimović, Cheese Artist, četvrta epizoda, drugi deo

Gastronomski razgovori, Snežana Đuričin Kuštrimović, Cheese Artist, četvrta epizoda, drugi deo razgovora.

Snežana Đuričin Kuštrimović Diplomirani istoričar umetnosti, školovani prerađivač mleka (sirar – Cheese Artist) i školovani kulinarski tehničar, govori o siru, istorijatu, kvalitetu, malim proizvođačima sira i ostalim interesantnim temama, gde je sir u centru pažnje.

Gastronomski razgovori, Snežana Đuričin Kuštrimović, Cheese Artist, četvrta epizoda, drugi deo (VIDEO):

Beograd, jun 2020.
Razgovor vodio: Miodrag Ilić
Recepti i Kuvar online, Linkom-PC doo, sva prava zadržana, All rights reserved

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Gastronomski razgovori, Snežana Đuričin Kuštrimović, Cheese Artist, četvrta epizoda, drugi deo

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Brzi uštipci – idealno za decu i (ne)najavljene goste

Brzi uštipci - najlakša zanimacija za decu i (ne)najavljene goste. Mogu se služiti slatki i slani.