Voćna salata - tema za ocenjivanje recepata za mesec jul - Recepti i Kuvar online
Voćna salata - tema za ocenjivanje recepata za mesec jul - Recepti i Kuvar online

Tema: voćna salata, a nagrada je knjiga Hrono kuvar, dr Ana Gifing

Pošaljite svoje ORIGINALNE recepte, tokom meseca jula sa temom: voćna salata, a nagrada je knjiga Hrono kuvar, autora dr Ana Gifing. U takmičenju učestvuju svi recepti poslati od 01.07. do 31.07.2015.

Sastav žirija za mesec jul:

  1. Dejan Ilić, karving majstor, predsednik
  2. Kristina Gašpar, član žirija
  3. Marijana Primc Anastasijević, član žirija
  4. Miodrag Ilić, član žirija

Da podsetimo još jednom:

Shodno Uslovima korišćenja, kao i pravilima koja važe na Internetu u pogledu kopiranja tuđih sadržaja, ne možemo objavljivati recepte, koji su već objavljeni na drugim sajtovima, ili u štampanim medijima.

Žiri za ocenjivanje recepata za jul mesec, doneće odluku o najboljem receptu meseca jula do 10.08.2015.

Hrono kuvar - dr Ana Gifing - Recepti i Kuvar online
Hrono kuvar – dr Ana Gifing – Recepti i Kuvar online

Prema recenziji izdavača knjige Hrono kuvar (Vulkan), u svetu danas postoje hiljade izdatih kuvara, ali nijedan nije kao ovaj, koji je nastao kao proizvod hiljada razmenjenih informacija i iskustava maštovitih, inovativnih i kreativnih ljudi.

Hrono kuvar je riznica recepata, jednostavnih, zdravih i ukusnih! Ideje za doručak, ručak, večeru, ali i slatkiše i posna jela će vas oduševiti i zasititi. Hranićete se zdravo, po principima hrono ishrane, mršaviti, ali uživati u jelu.

Koautori recepata su jedni od najuspešnijih korisnika hrono programa koji sa nama dele svoja iskustva, uz nadzor najvećeg stručnjaka za pravilnu ishranu, Ane Gifing. Hrono Kuvar je idealan poklon, pogotovo u vreme praznika! Obradujte sebe i svoje najbliže porodičnom hrono trpezom!

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.