Varivo od povrća sa mesom – Jadranka Blažić

0

Varivo od povrća sa mesom – za vise osoba na hrono ishrani.

Varivo od povrća sa mesom - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Varivo od povrća sa mesom – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Jadranka Blažić, blog Varjačom kroz svet

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Varivo od povrća sa mesom - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Varivo od povrća sa mesom – Jadranka Blažić

Varivo od povrća sa mesom - za vise osoba.
Obrok Ručak
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 40 minutes
Ukupno vreme 50 minutes
Broj osoba 4 osobe

Sastojci

  • 5 komada kelj listova lisnatog kelja
  • 2 komada ljubičasti luk
  • 3 komada kelerabe
  • 500 gr meso krtina
  • 1 kasika koncentrat paradajza
  • biber
  • so himalajska
  • začini
  • 1 kasika ulja od kostice grozdja

Uputstvo za pripremu

  1. Luk iseci na sitne kockice i staviti da se dinsta na ulju i malo soli, poklopljeno.
  2. Za to vreme oprati kale i kelerabu. Kale skinuti sa drske i iseci na krace trake, a kelerabu iseci na kockice 2x2x2cm.
  3. Kada je luk postao staklast dodati meso koje nije bas iseceno na jako male komade. Kada je meso pustilo saft dodati kale i kelerabu i sve promesati. Ako treba dodati malo vode da ne bude bez tecnosti.
  4. Dodati zacine koje vi volite. Ja nisam puno stavljala zacina jer sam htela da ostane ukus kelerabe i kale, tako da sam samo ubacila kasiku pirea od paradajza i nalila vodom da ogrezne i malo bibera.
  5. Kuvala sam na slaboj vatri dok meso nije bilo gotovo.
  6. Keleraba je dala gustinu .

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.