Pasulj prebranac – Recepti i Kuvar online

Pasulj prebranac se služi topao ili hladan, sa dodatkom suvog mesa, sušene ili sveže kobasice, sušene paprike, ulja, itd. Recept za posni pasulj prebranac.

Pasulj prebranac - Recepti & Kuvar | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Pasulj recept – Recepti i kuvar online

Pasulj prebranac – Recepti i Kuvar online

Pasulj prebranac se služi topao ili hladan, sa dodatkom suvog mesa, sušene ili sveže kobasice, sušene paprike, ulja, itd. Recept za posni pasulj prebranac.

  • 1 kg pasulj tetovac
  • 3 kašika ulje
  • 1 komad crveni luk
  • so (po ukusu)
  • biber (po ukusu)
  • 3 komada sušena crvena paprika
  1. Očistiti pasulj tetovac. Ukoliko imate mogućnosti, pre kuvanja, ostavite pasulj da prenoći naliven vodom. Stavite pasulj u šerpu da se kuva. Kad pasulj provri, bacite vodu.
  2. U drugu posudu sipajte ulje i dodajte sitno iseckani crveni luk. Pržiti luk dok ne porumeni.
  3. U sud za pečenje dodajte crveni luk, prokuvani pasulj, sušene crvene paprike, so i biber po ukusu. Po želji, možete dodati sušeno meso, sušene ili sveže kobasice, itd. Nalijte pasulj vodom, da ogrezne. Staviti u dobro zagrejanu rernu i pecite 1 – 2 sata, u zavisnosti od pasulja. Kada tečnost iščezne, a na pasulju se uhvati korica, prebranac bi trebalo da je gotov.
  4. Po želji, prebranac se može pre posluženja, može preliti zagrejanim uljem, koje je začinjeno ljutom paprikom.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pasulj prebranac – Recepti i Kuvar online

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.