Rolnice u umaku

RECEPT PRIPREMILADragana Skular

Rolnice u umaku – prelepe rolnice… meke… sočne… ukusne…

Rolnice u umaku – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Rolnice u umaku – prelepe rolnice… meke… sočne… ukusne…

  • 400 gr. svinjskih šnicli
  • 150 gr. kačkavalja
  • 3 kom. kisela krastavcica
  • 150 gr. slanine
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašičica senf
  • 2 kašike brašna
  • 400 ml. vode
  1. Šnicle posoliti, pobiberiti i premezati senfom. Sir, krastavce i slaninu iseći na trakice. Staviti po jednu trakicu sira, slanine i krastavčića na šniclu.
  2. Urolati šnicle i zakačiti čačkalicom.
  3. Pržiti na jakoj vatri rolnice vrlo kratko. Izvaditi ih i poređati u vatrostalnu činiju. Na ulju gde su se pržile rolnice pržiti sitno seckan luk i papriku, preliti umućenim brašnom sa vodom, pa dodati sitno seckan beli luk i peršun. Preliti šnicle sa umakom i peć u rerni 40 min na 180 stepeni.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.