Seckani biftek – poslužiti uz sezonsku salatu!
Seckani biftek – Ivana Pešić
- 800 g bifteka
- 1 glavica crnog luka
- 50 g margarina
- 2 kasike brasna
- 500 ml mleka
- 100 g pecenice
- 300 g sampinjona
- 150 g kackavalja
- persun
- so
- biber
- Prziti crni luk,dodati biftek isecen na kocke,zacine,300 ml vode i kuvati 30 minuta.
- Istopiti margarin,dodati brasno,kad se malo uprzi dodati mleko i zacine, kad dobije potrebnu gustinu skloniti sa sporeta.
- Podmazati vatrostalni sud,poredjati pecenicu,sipati isprzeno meso,staviti sampinjone iseckane na listice,sipati besamel sos i posuti rendanim kackavaljem.
- Peci 15 minuta na 180 stepeni.
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!