Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Seckani biftek – Ivana Pešić

0

Seckani biftek – Ivana Pešić

Seckani biftek – poslužiti uz sezonsku salatu!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Seckani biftek - Ivana Pešić – Recepti i Kuvar online
Štampanje

Seckani biftek – Ivana Pešić

Vreme pripreme 30 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 1 hour
Broj osoba 1

Sastojci

  • 800 g bifteka
  • 1 glavica crnog luka
  • 50 g margarina
  • 2 kasike brasna
  • 500 ml mleka
  • 100 g pecenice
  • 300 g sampinjona
  • 150 g kackavalja
  • persun
  • so
  • biber

Uputstvo za pripremu

  1. Prziti crni luk,dodati biftek isecen na kocke,zacine,300 ml vode i kuvati 30 minuta.
  2. Istopiti margarin,dodati brasno,kad se malo uprzi dodati mleko i zacine, kad dobije potrebnu gustinu skloniti sa sporeta.
  3. Podmazati vatrostalni sud,poredjati pecenicu,sipati isprzeno meso,staviti sampinjone iseckane na listice,sipati besamel sos i posuti rendanim kackavaljem.
  4. Peci 15 minuta na 180 stepeni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.