11. Beogradski salon vina – Posetili smo

11. Beogradski salon vina, održan je u hotelu Haytt Regency Beograd, 12. i 13.12.2014. godine.

Ove godine, Glavni program 11. Beogradskog salona vina, obuhvatio je Veliku scenu, gde je prikazano i degustirano 300 vina, Malu scenu, gde je prikazano i degustirano 100 vina, kao i Gastronomsku scenu, koja je donela degustaciju delikatesne hrane, u pravom duhu hedonizma. Osim Glavnog programa, vrlo bogat sadržaj bio je namenjen i Pratećem programu, koji je obuhvatio više od 50 događaja – uz degustaciju više od 100 vina izvan Glavnog programa.

11. Beogradski salon vina - Foto by Recepti i Kuvar online

Sve vodeće vinarije iz Srbije i regiona, koje drže do svog ugleda, trude se da budu prisutne na ovom događaju. Bile su prisutne i vinarije iz inostranstva, preko svojih predstavnika i distributera. Rečju, veliki izbor za degustaciju, za svačiji ukus.

11. Beogradski salon vina - Foto by Recepti i Kuvar online

Naš lični utisak je da je uvođenje Gastronomske scene, pravo osveženje, ali, nad svim ostalim, preovladao je utisak velike gužve, koja nam nije omogućavala, na pojedinim mestima, ni da priđemo do stolova izlagača. Dobronamerna preporuka organizatoru bila bi da o ovome povede računa. Što se nas tiče, ako budemo odlučili da posetimo Beogradski salon vina naredne godine, izbor će biti neki od Pratećih programa, gde je obezbeđen samo ograničen broj mesta.

In Vino Veritas!

Recepti & Kuvar, decembar 2014.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

11. Beogradski salon vina – Posetili smo

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.