2015. - Šta ste najviše čitali na portalu Recepti i Kuvar online - Pixabay
2015. - Šta ste najviše čitali na portalu Recepti i Kuvar online - Pixabay

Početak Nove 2016. godine je pravi trenutak za jedan pogled unazad i da bismo videli šta vam je, tokom 2015. godine, privuklo najviše pažnje i šta ste najviše čitali na našem portalu. Evo naše TOP 10 liste…

Recepti i Kuvar online, početna stranica (1)

Naravno, na prvom mestu je početna stranica portala Recepti i kuvar online, što se moglo i pretpostaviti. Broj od 105.148 pregleda, govori sam za sebe.

2015. - Šta ste najviše čitali na portalu Recepti i Kuvar online
2015. – Šta ste najviše čitali na portalu Recepti i Kuvar online

Kategorija: Ručak (2)

Stranica www.recepti-kuvar.rs/obrok/rucak, tj. kategorija Ručak, pregledana je 47.718 puta, te je dosegla visoko 2. mesto. Veoma veliki broj posetilaca se, dakle, interesovao za pregled naših recepata u kategoriji Ručak, kao mogući izbor za glavni obrok u toku dana.

Kategorija: Recepti (3)

Na visokom trećem mestu, nalazi se stranica www,recepti-kuvar.rs/category/tip-recepta/, tj. kategorija Recepti, u koju su smešteni svi recepti koje smo objavili. Početna strana kategorije Recepti pregledana je ukupno 45.023 puta.

Kategorija: Jela od piletine (4)

Jela od piletina su veoma popularna i postaju sve popularnija, a pogotovu posle objava Svetske zdravstvene organizacije tokom 2015. godine. Stranica www.recepti-kuvar.rs/tip-recepta/jela-od-piletine/, tj. kategorija Jela od piletine, imala je 42.426 pregleda, tokom 2015. godine.

Kategorija: Šta da kuvam? (5)

Tokom cele 2015. godine, trudili smo se da izdvojimo i da vam predložimo najbolje recepte, u obliku dnevnih menija, za svaki radni dan u sedmici. Planiranje pripreme obroka, i nabavke sastojaka, su neki od najvažnijih procesa u jednom domaćinstvu. Nadamo se da su vam naši predlozi bili od pomoći? Kategorija: Šta da kuvam, tj. stranica www.recepti-kuvar.rs/category/popularno/sta-da-kuvam/ imala je 28.234 pregleda.

Recept: Brzo testo za picu – Ana Vuletić (6)

Recept za brzo testo za picu - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Recept za brzo testo za picu – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

I evo prvog recepta na listi TOP 10, i naravno, to je jedan brzi recept za testo za picu. Nije ni čudo, s obzirom na ritam i način na koji svi živimo. Brzo, sa vrlo malo vremena za uživanje, kako u slobodnom vremenu, tako i u hrani. Recept Brzo testo za picu – Ana Vuletić, pregledan je 24.577 puta.

Recept: Čokoladni fil za tortu (7)

Čokoladni fil za tortu - Recepti i Kuvar online
Čokoladni fil za tortu – Recepti i Kuvar online

Čokoladni fil je neizostavni deo pripreme bilo koje čokoladne torte, koja pretenduje da bude najbolja. Očigledno, ovaj recept za fil za tortu je bio jako interesantan! Čokoladna torta nije gotova dok ne napravite čokoladni fil za tortu i ukrasite je, a pravi i kvalitetan fil, daće torti poseban ukus. Recept Čokoladni fil za tortu, imao je 20.029 pregleda.

Recept: Leskovačka mućkalica – Suzana Mitić (8)

Leskovačka mućkalica - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Leskovačka mućkalica – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Ovaj recept je još jedan dokaz popularnosti recepata “južne pruge”. Recept Leskovačka mućkalica – Suzana Mitić pregledan je 18.753 puta.

Recept: Švarcvald torta – originalni recept (9)

Švarcvald torta originalni recept - Recepti & Kuvar | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Švarcvald torta originalni recept – Recepti i Kuvar online, Photo: Guesthouse Reger, Black Forest, Germany

Ovaj recept za Švarcvald tortu (na nemačkom: Schwarzwälder Kirschtorte) je originalni recept iz Švarcvalda. Ovaj originalni recept za Švarcvald tortu imao je 17.766 pregleda.

Kategorija: Doručak (10)

Svi kojima je prvi obrok u toku dana važan, posetili su stranicu www.recepti-kuvar.rs/obrok/doručak, pa je početna strana kategorije Doručak, pregledana 17.455 puta.

I to bi bilo – to. ovo je TOP 10 naših tekstova, kategorija i recepata, po vašem mišljenju i vrsti interesovanja tokom 2015. godine.

Uz veliku zahvalnost svim autorima, koji učestvuju u kreiranju našeg Portala, želimo da i u Novoj 2016. godinu budete naši dobri gosti i posetioci. A mi ćemo se potruditi da vas iznenadimo mnogim novim temama i mnogim interesantnim originalnim receptima!

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!