Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja
Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja

Aksa Kids Mega store je donirala posteljinu i igračke u 9 vrtića u Beogradu i u po 1 vrtić u Novom Sadu i Nišu povodom 25. rođendana koji je 15.06. na Novom Beogradu proslavljen uz porodičnu zabavu, veliki broj veselih mališana i roditelja, rođendanske popuste i mini koncert Tijane Dapčević.

Aksa se na ovaj način zahvaljuje svim porodicama i deci koja su odrasla uz Aksu na divnim trenucima koje su proveli zajedno i raduju se svim budućim.

Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja - Tijana Dapčević
Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja – Tijana Dapčević

Aksa je počela poslovanje daleke 1994. godine kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Danas posluju u 11 gradova Srbije; u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Pančevu, Subotici i Užicu te u 3 grada u Bosni i Hercegovini – Sarajevo, Banja Luka i Bijeljina. U Srbiji imaju 17, a u Bosni i Hercegovini 3 maloprodajna objekta.

U Aksi se trude da svojim aktivnostima pozitivno utiču na društveno okruženje, tako što pomažu pojedincima i ustanovama, pre svega posvećenim bebama i deci kojima je pomoć potrebna.

Povodom proslave 25 godina Akse pokrenut je i društveno odgovoran projekat „Stimulacija zdravog razvoja i masaža“ koji podrazumeva donaciju posteljina i igračaka za 9 vrtića u Beogradu i po jedan vrtić u Novom Sadu i Nišu. U okviru projekta su realizovane donacije za 5 vrtića i organizovana su predavanja za roditelje na temu stimulacije zdravog razvoja i masaže u saradnji sa dr Mirjanom Mićović pedijatrom i dr Danijelom Marjanović defektologom.

Tokom četvrt veka u ovoj porodičnoj firmi su se trudili da prate inovacije na tržištu dečje opreme, potrebe roditelja i mališana, kako bi im omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najlepšu ulogu u životu.

Povodom velikog jubileja kupce očekuje popust – 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće, obuće i još mnogo toga. Akcija popusta od 25% u svim Aksa prodavnicama u Beogradu kao i aksa.rs internet prodavnici traje od 15. do 17.06.2019. godine.

Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja - Milica Bursać
Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja – Milica Bursać

Svi koji posete Aksa prodavnice u Beogradu u ovom periodu dobijaju i vaučere Star Land igraonice – http://igraonice.ioi.rs/subs/star-land/ i vaučer za popust od – 20% na prvi mesec školarine u Play Smart školi tenisa – https://www.facebook.com/PlaySmartTennisKids/

Aksa prodavnice poseduju širok asortiman opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.

Saopštenje za medije: Nord Communications, Vanja Kovačev

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!