Avokado sa cimetom – Ana Vuletić

Avokado sa cimetom – ovo je jedna od onih hladnih kašica koja dobro dođe kada vašu bebu muče zubići, zbog teksture, može se tretirati i kao „sladoled“.

Avokado sa cimetom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Avokado sa cimetom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Avokado sa cimetom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Avokado sa cimetom – ovo je jedna od onih hladnih kašica koja dobro dođe kada vašu bebu muče zubići, zbog teksture, može se tretirati i kao „sladoled“.

  • 1 komad avokado (seckane na kockice)
  • 1 komad jabuka (seckana na kockice)
  • 1 kriška dinje (seckana na kockice)
  • cimet
  1. Oljuštite i iseckajte sve sastojke.
  2. Pospite pola kašičice cimeta preko sastojaka.
  3. Ubacite voće u blender i blendirajte dok ne dobijete zrnastu kašu.
  4. Poslužite bebi.
Svi sastojci treba da su sveže izvađeni iz frižidera i hladni.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Avokado sa cimetom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.