Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – Ana Vuletić

Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – zanimljivi ukusi za vašu bebu.

Avokado sa šargarepom i suvim smokvama - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – zanimljivi ukusi za vašu bebu.

  • 1 komad avokado
  • 2 šake bebi šargarepe
  • 1 komad suva smokva
  1. Bebi šargarepu stavite u vodu da se kuva dok ne omekša – oko 10 minuta.
  2. Oljuštite avokado i iseckajte ga.
  3. Suvu smokvu takođe možete ubaciti u vodu da omekša sa šargarepom ili samo skinuti peteljku.
  4. Kada se šargarepa skuva ubacite je zajedno sa avokadom i smokvom u blender i blendirajte dok ne dobijete kašu. Ukoliko je gusta dodajte malo prokuvane vode.
  5. Ostavite da se prohladi i poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Avokado sa šargarepom i suvim smokvama – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.