Bećar paprikaš – Suzana Mitić

Bećar paprikaš – Suzana Mitić

Bećar paprikaš – preukusno, svi ga obožavaju.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Bećar paprikaš – Suzana Mitić

  • 500 gr pileceg mesa po izboru
  • 2 dl mlevenog paradajza
  • 5 crvenih pecenih paprika
  • 4 glavice crnog luka
  • malo ulja
  • soli po potrebi
  • malo suvog biljnog začina
  • malo mirodjije
  1. Na ulju staviti pilece meso da se przi,da uhvati lepu koricu.Zatim dodati malo vode i dinstati meso.
  2. Dodati sitno secen crni luk.Sve zajedno dinstati.
  3. Ubaciti paradajz i dodati papriku isecenu na trake.Sve zajedno dinstati dok ne ispari voda.Dodati zacine po ukusu.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Bećar paprikaš – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.