Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy

festival-slatkisa-I-love-my-Candy-pogled-sa-ulice-02Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy, biće održan 24., 25. i 26. aprila 2015. godine ispred tržnog centra Delta City na Novom Beogradu, na površini od 2000 kvadratnih metara (kliknite na slike za uvećanje).

Izložbeni prostor biće pokriven sa luksuznim KT šatorima koji su opremljeni sa najmodernijom opremom potrebnom za izlaganje i čuvanje proizvoda.

Na festivalu će se predstaviti proizvođači i distributeri iz oblasti konditorske industrije iz zemlje i inostranstva, proizvođači sokova, opreme za poslastičarstvo i pekarstvo i predstavnici poslastičarske industrije.

Tokom festivala održaće se mnogobrojne manifestacije kao što su:

Takmičenje poslastičara, koje će ocenjivati svetska zvezda Martin Chiffers, predsednik Britanskog pastry tima, vlasnik jednog od najvećih brendova poslastičarstva i pravi mag na tom polju (www.martinchiffers.com)

  • Predavanje i prezentacija ginisovog rekordera (Guinness World Records) u pravljenju sladoleda Gianluca Fusto, Italija, kao i ostali gosti iznenadjenja.
  • “Master Chef” najelitnije udruženje kuvara biće zaduženo za Master časove za poslastičare.

Pored profesionalnog programa, koji podrazumeva takmičenja i predavanja, na festivalu će biti organizovan i bogat zabavni program:

  • Takmičenje poznatih ličnosti u kulinarskim sposobnostima
  • Predstavnici medija takmičiće se u pravljenju najukusnijih poslastica
  • Najmlađi posetioci uživaće u raznolikim kreativnim radionicama (pravljenje malih pizza, ukrašavanje medenjaka, pravljenje zdravih obroka. . . ).

festival-slatkisa-I-love-my-Candy-pogled-sa-uliceBeogradski festival slatkiša I LOVE MY CANDY biće humanitarnog karaktera.

Voditelji festivala su Dejan Pantelić i Irena Karaklajić.

Pozivamo sve sladokusce da posete Beogradski festival slatkiša i uživaju u najukusnijim poslasticama, kreativnim radionicama i stručnim predavanjima.

Ukratko o organizatoru:

svet-slatkisa-I-love-my-CandyOrganizator festivala je Lara Team Solution (LTS) na čelu sa Peđom Filipovićem, generalnim menadžerom LTS i direktorom magazina Gastromag. LTS već četiri godine izdaje prvi pravi stručni magazin o gastronomiji na našem tržištu, magazin Gastromag.

Gastromag je nastao iz želje Kulinarske federacije Srbije (KFS) kao elitnog strukovnog udruženja, da stvori što jaču sintezu sa stručnom javnosti u HoReCa sektoru Srbije.

Gastromag je u saradnji sa udruženjima iz Bosne i Hercegovine licencirao izdanja za to tržište.

LTS je organizator 1. i 2. juniorskog internacionalnog kulinarskog kupa „Gastro festival“, na kome su ugostili kontinentalne direktore WACS-a i velike stručnjake evropskog kulinarstva, medju kojima je bila i prva kuvarice amerike Kimberly Brock Brown. Pored sjajnog revijalnog i edukativnog programa, naši juniori imali su priliku da se takmiče u sjajnim uslovima, pred autoritetima koji sude širom sveta.

LTS projekti su: Magazin Gastromag, Open sky festivali, Internacionalni kulinarki kup.

Recepti & Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Beogradski otvoreni festival slatkiša, poslastica i sokova I love my candy

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.