BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine - Recepti i Kuvar online
BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine - Recepti i Kuvar online

Drugu godinu za redom, portal Recepti i Kuvar online, prikuplja, objavljuje i organizuje proglašenje najboljih recepata godine. Ove godine, medijski partner proglašenja najboljih recepata godine je BKTV news, jedan od najjačih informativnih portala u Srbiji, sa preko 2 miliona unikatnih posetilaca mesečno (izvor: Gemius Traffic System, www.audience.rs).

BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine - Recepti i Kuvar online
BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine – Recepti i Kuvar online

Početak onoga što je danas portal BKTV News seže u proleće 1994. godine kada je dozvolu za rad dobila BK Televizija, koja je, kako se kasnije ispostavilo, postala i ostala najomiljenija TV stanica jedne srpske porodice. Takvom renomiranom statusu doprineo je kvalitetan televizijski program, koji su pratile sve generacije – od 7 do 77 godina.

BKTV - BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine - Recepti i Kuvar online
BK Televizija – BKTV news medijski partner proglašenja najboljih recepata godine – Recepti i Kuvar online

Srž programa BK Televizije bio je informativni program. Na pet minuta do punog sata bila je emitovana emisija „Naslovi“ , dok je centralna polučasovna informativna emisija „Telefakt“ emitovana u tri dnevna termina. Osim njih, popularne političke emisije bile su „Suočavanje“, „Klopka“, „BK parlament“ i „Nije srpski ćutati“. Svoju popularnost rekordnom brzinom postizale su i emisije: „Puzzle“, „Uvećanje“, „U trendu“, „Želite li da postanete milioner?“, „Tabloid“, „Sport 063“, „Roletna“, „Portret“, „Planetarijum“, „Piši-briši“, „Mobiklik Fleš“, „Zlatna žica“, „Miksologija“, „Lopta“, „Mala srpska čitanka“, „Maska“, „Dok anđeli spavaju“, „Biseri“, „Kaži A“, „Kao danas“, „Japi“, „Eustahijeva truba“, igra za decu „Hugo“, „Gutenberg“, „Koloseum“, „Globus autobus“, „Budilnik“, „Najslabija karika“, „Fan Fleš“, „Engleska liga“, „Đura“, „Brojač“, „Bez reči“… I sami naslovi emisija ukazivali su na kvalitet, inovativnost i savremenost televizijskog programa BKTV, koja je na taj način uvek išla korak ispred drugih TV stanica.

9. marta 2007. BK Televizija prestala je sa radom, a 5. decembra 2011. godine, posle tačno 17 godina od osnivanja, BK Televizija vratila je svoju centralnu informativnu emisiju „Telefakt“ u emitovanje na oficijelnom Youtube kanalu. U skladu sa modernim trendovima informisanja, da vest danas najpre osvane na internetu pa tek onda u drugim elektronskim medijima, BK Televizija nastavila je svoj rad na globalnoj mreži kao portal BKTV News.

Portal BKTV News čini tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u tradicionalnim i modernim medijima informisanja. Sledeći renome koji je stvorila BKTV, portal BKTV News nastoji da svojim sve brojnijim posetiocima pruža aktuelne, tačne i pravovremene vesti iz zemlje, regiona i sveta.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!