Intervju sa... Bojan Božić, diplomirani modni kreator | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Intervju sa... Bojan Božić, diplomirani modni kreator | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 1Bojan Božić, diplomirani modni kreator, i dobitnik mnogih vrednih međunarodnih nagrada iz oblasti mode i modnog dizajna,  biće predsednik žirija za ocenjivanje prispelih recepata za mesec maj. Najbolji recept meseca maja biće proglašen do 12.06.2015. Članovi žirija su još: Marijana Primc Anastasijević i Miodrag Ilić.

Pročitajte ceo intervju sa Bojanom Božićem >>>

Bojan Božić, diplomirani modni kreator, kratka biografija:

Diplomirao 2001. godine na FPU u klasi prof. Ljiljane Žegarac na katedri za kostim – savremeno odevanje.

Svoju profesionalnu afirmaciju dobija još 1995. kao najmlađi dobitnik vrhunskog priznanja Zlatna Košuta na Sajmu «Moda u svetu» u Beogradu. Za njom se nižu mnogobrojna vrhunska modna priznanja Zlatne i Srebrna Kosuta, i brojne nagrade za najbolju Kolekciju Modne kuće.

Njegovo stvaralaštvo u oblasti mode se proteže od sportske opreme, modne trikotaže, dečije odeće, uniformi, od Pret-a-porter do Haute Couture kolekcija.

Svoj rad prikazuje na brojnim modnim revijama u zemlji i inostranstvu, među kojima poslednjih godina prikazuje svoje uspešne kolekcije za Modnu Kuću Afrodite Mode Collection, za koje je nagrađivan na nedelji mode Fashion Selection-u.

Svoje modno stvaralaštvo prikazuje odabranoj i rafiniranoj modnoj publici u Hramu Pentemont u Parizu, kolekcijom Visoke Mode.

Svoje umetničko stvaralaštvo je prikazao na brojnim izložbama, izlagajući modne ilustracije, modne aksesoare, crteže i ulja na platnu.

Član je ULUPUDS-a.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.