Božićni ručak – Serbian Junior Chefs Club

0
1169
Serbian Junior Chef Club
Serbian Junior Chef Club

Mladi kuvaju za mlade

Božićni ručak za socijalno ugrožene građane je humanitarna akcija koju su pokrenuli mladi kuvari iz Juniorskog kluba Kuvara Srbije (Junior Chef Club). Oni će na Božić pripremiti 400 obroka u „Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica“. Tačno u podne tu će i poslužiti 300 obroka, a 100 porcija će biti dostavljeno „Centrima za integraciju mladih“ na Novom Beogradu i Zvezdari.

Serbian-Junior-Chefs-Club-FB-png

– Uz pružanje kvalitetnog obroka, naša ideja je da promovišemo uvažavanje i poštovanje u međuljudskim odnosima kao i da pokažemo društvenu odgovornost pomažući naše ugrožene sugrađane. Smatramo da kao udruženje kuvara, koje ima i međunarodne uspehe, možemo dati veliki doprinos naporima za unapređenje kvaliteteta života u Srbiji – rekao je ovim povodom Aleksandar Ilić, podpredsednik Udruženja i koordinator Božićne humanitarne akcije.

Ovu humanu akciju podržaće predstavnici grada Beograda, Centar za socijalni rad, Kraljevski dvor i veliki broj ambasada. Svi oni su i do sada davali veliku podršku „Junior Chef Club-u“ u organizaciji ovakvih akcija ali i u njihovim redovnim, edukativnim i stručnim aktivnostima.

Branka G. Gajić