Breskva, jabuka, banana i šljive – Ana Vuletić

0

Breskva, jabuka, banana i šljive – staklene teglice su zgodne za brzo hladjenje i podgrevanje a i duže čuvanje bebine hrane. Ja sam skoro dobila par, pa sam rešila da proverim meru. Nemojte kupovati deci kada i ako možete kašice jer sadrže so i šećer. Napravite sami dan ranije za sutra i spakujte u staklene teglice.

Breskva, jabuka, banana i šljive - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Breskva, jabuka, banana i šljive – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Breskva, jabuka, banana i šljive - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Breskva, jabuka, banana i šljive - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online

Breskva, jabuka, banana i šljive - staklene teglice su zgodne za brzo hladjenje i podgrevanje a i duže čuvanje bebine hrane. Ja sam skoro dobila par, pa sam rešila da proverim meru. Nemojte kupovati deci kada i ako možete kašice jer sadrže so i šećer. Napravite sami dan ranije za sutra i spakujte u staklene teglice.
Obrok Večera
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 5 minutes
Ukupno vreme 5 minutes
Broj osoba 1 porcija

Sastojci

  • 1 komad jabuka oljuštena i iseckana na kriške
  • 1 komad šljiva oljuštene i iseckane
  • 1 komad breskve oljuštena i iseckana
  • 0,25 komad banane oljuštena i iseckana

Uputstvo za pripremu

  1. Voće oljuštite i iseckajte i ubacite u blender.
  2. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu masu.
  3. Poslužite bebi.

Beleške

Voće ne bi trebalo da stoji duže od 24h u staklenoj zatvorenoj teglici.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.