Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Brzo testo za picu – Ana Vuletić

0

Brzo testo za picu – do sada najbolje testo koje smo probali za picu, jednostavno i brzo i veoma lako.

Recept za brzo testo za picu - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Recept za brzo testo za picu – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Recept za brzo testo za picu - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Brzo testo za picu – Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online

Brzo testo za picu - do sada najbolje testo koje smo probali za picu, jednostavno i brzo i veoma lako.
Obrok Ručak, Večera
Kuhinja Internacionalna, Italijanska
Vreme pripreme 25 minutes
Termicka obrada 1 hour
Ukupno vreme 1 hour 25 minutes
Broj osoba 4 porcije

Sastojci

  • 500 gr brašna
  • 2 kašičice soli
  • 2 kašičica šećera
  • 2 kašike ulja
  • 2 kesice kvasca
  • 200 ml vode tople

Uputstvo za pripremu

  1. Kvasac i šećer razmutiti u toploj vodi i ostaviti da malo naraste.
  2. U dublju posudu sipati brašno i so, a potom dodati vodu sa kvascem i dobro premesiti. Testo treba da bude glatko.
  3. Odvojiti testo u 4 loptice, prekriti krpom i ostaviti na nekom toplom mestu dok se ne udvostruče.
  4. Rastanjiti testo rukama ili oklagijom na željenu veličinu i filovati po želji.
  5. Ukoliko rastanjite više testo možete napuniti korice takođe kačkavaljem ili mocarelom.
  6. Lično od sastojaka za filovanje koristim sledeće: Premažem testo maslinovim ulje, potom dodam paradajz sos, pa malo kečapa, pa origano. Potom naribanu šunku i šampinjone. Na kraju dodam nariban kačkavalj i mocarelu u komadićima.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.