Bundeva i bebi šargarepa – lagana kašica odlična za dan posle mesa.
Bundeva i bebi šargarepa – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Bundeva i bebi šargarepa – lagana kašica odlična za dan posle mesa.
- 150 gr bundeve (seckane na kockice)
- 1 šaka bebi šargarepe (u komadu)
- cimet
- Oljuštite bundevu – boleće vas ruke posle ovoga, ali najbolje dajte nekom muškom da je oljušti i odmah celu iseče na kockice, ostatak možete zarznuti.
- Potrebu količinu stavite u vodu da se kuva sa šakom bebi šargarepe oko 15 minuta.
- Procedite u ubacite u blender sa malo cimeta. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
- Prohladite i dajte bebi. Obavezno proverite temperaturu pre nego što date bebi.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!