Bundeva i bebi šargarepa – Ana Vuletić

Bundeva i bebi šargarepa – lagana kašica odlična za dan posle mesa.

Bundeva i bebi šargarepa - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Bundeva i bebi šargarepa – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Bundeva i bebi šargarepa – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Bundeva i bebi šargarepa – lagana kašica odlična za dan posle mesa.

  • 150 gr bundeve (seckane na kockice)
  • 1 šaka bebi šargarepe (u komadu)
  • cimet
  1. Oljuštite bundevu – boleće vas ruke posle ovoga, ali najbolje dajte nekom muškom da je oljušti i odmah celu iseče na kockice, ostatak možete zarznuti.
  2. Potrebu količinu stavite u vodu da se kuva sa šakom bebi šargarepe oko 15 minuta.
  3. Procedite u ubacite u blender sa malo cimeta. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  4. Prohladite i dajte bebi. Obavezno proverite temperaturu pre nego što date bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Bundeva i bebi šargarepa – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.